TAO támogatás

alt

Mi is a TAO támogatás?

A látvány és csapatsportágakról szóló törvény lehetővé teszi, hogy nyereséges hazai cégek felajánlják társasági adójuk egy részét a kiemelt sportágakban működő utánpótlás egyesületeknek. Az 5 kiemelt sportág amely támogatható: labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, jégkorong és VÍZILABDA.

A feltétele a támogatásnak, hogy a vállalat nyereséges legyen, illetve legyen adófizetési kötelezettsége. 

Miért éri ez meg a cégeknek? 

Amellett, hogy támogatják a magyar sportor, 10 és 19% közötti nettó hozamot is elérhetnek, mely osztalékfizetésre vagy fejlesztésre fordítható.  

 

Az OCTOPUS-t támogatni jó!!!!

Az egyesület vízilabda utánpótlással foglalkozik, Veresegyházon és Aszódon tartunk edzéseket. 

Közel 60 leigazolt sportolóval rendelkezünk, akiknek nem csak a mozgás örömét, a vízilabdát tanítja az egyesület, hanem rengeteg kiegészítő programot is ad. Ilyenek a túrák az Országos Kék Túra mentén, a nyári táborok és a különböző környezetvédelmi, jótékonysági események.

Az egyesület számára fontos a természetvédelem, különböző tótakarításokon illetve más eseményeken is részt vesznek a gyerekek.  

Célunk, hogy megszerettessük ezt a sportágat a helyi fiatalokkal, a mindennapi mozgásra ösztönözzük őket, illetve egy olyan CSAPATOT hozzunk létre, amely a sporton kívül is remek közösség. Olyan értékeket próbálunk a fiatalok elé vinni, amik ma már sajnos kevésbé fontosak a számítógépek és okostelefonok világában. Ezek a természet szeretete, környezetvédelem, társas kapcsolatok, baráti programok fontossága.

Természetesen a sportban fontosak az eredmények és a sikerélmény is, így sportolóinknak van lehetőségük bajnokságban szerepelni, ahol évről évre sikeresebben teljesítünk. A legrégebbi sportolóink közül sokan mára a felnőtt csapat oszlopos tagjai és kiemelkedően teljesítenek a saját korosztályukon kívül is. A fiatal tehetségeknek megadjuk a lehetőséget, hogy nálunk játszanak, de természetesen támogatjuk őket, amennyiben egy nagyobb csapatban próbálnák ki magukat. Így mára több OCTOPUS-os szerepel az ÚVSE, FTC vagy BVSC csapataiban. 

 

Várjuk jelentkezését, amennyiben szívesen segítené csapatunkat!

Pásztor Attila: 06-30-925-5287

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Joomlart